כאבי שרירים ומגנזיום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/04/2012 | 16:56 | מאת: שרי

אני סובלת כבר שנים מכאבי צוואר ושרירים, הייתי בטיפול נטרופתי אשר נתן לי טיפול תזונתי ותוספות מזון סידן מגנזים ואבץ, תוספת של מינרלים וויטמיני B קומפלקס, אך אין הטבה כבר חצי שנה, תוך כמה זמן אני אמורה להרגיש הטבה עם תוספי המזון? האם מיכוון שעבר כבר חצי שנה ללא הטבה זה מיותר לשתות אותם? האם יכול להיות שלא זאת הסיבה לכאבים ולשרירים התפוסים

שרי שלום רב, שרירים תפוסים וכאבי שרירים יכולים לנבוע ממספר סיבות(זרימת דם חלשה, בעיות בחוליות, חוסר ויטמינים ומינרלים חיוניים וחולשה של מערכת העצבים ועוד). בכדי לדעת מהי הסיבה האמיתית המשפיעה עליך בצורה של כאבי הצוואר והשרירים יש לעבור איבחון אירידיולוגי מדויק, שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים המחזקים את המערכות החלשות בגופך ועל ידי כך ניתן יהיה למנוע את הכאבים שאת חשה בהם ולטפל בהם בצורה טבעית. אני ממליץ לך לשלב גם טיפול קוריאני/סיני הכולל דיקור, מוקסה(חימום על ידי צמחים) ועיסוי המטפל בצורה טבעית בכאבים, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן. 0528077713

24/04/2012 | 21:34 | מאת: שרי

תודה על תשובתך אך האם לדעתך מיותר לשתות תוספי מזון

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה