עזרה בהבנת צמחים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/03/2012 | 09:58 | מאת: גאיה

שלום, לאחרונה פניתי לטיפול אלטרנטיבי הכולל דיקור סיני וטיפול בצמחים לאור העובדה כי אינני מצליחה להיכנס להריון מזה כשנה. יש לציין כי נטלתי עד לפני כשנה, דפו פרוברה כאמצעי למניעת כניסה להריון (זריקה אחרונה בינואר אשתקד) ונתון נוסף חשוב הוא שאני צריכה ליטול קלקסן (היו שתי הפלות) במהלך הריון בשל קרישיות יתר בדם. קיבלתי תרכובת צמחים עליה אך אני מרגישה לא בטוח לקחת אותה בשל ההיסטוריה שלי. אשמח לקבל את דעתך לתרכובת והאם היא בטוחה ללקיחה יחד עם קלקסן ובהריון בכלל, במידה ואקלט תוך כדי הטיפול : huang qi 9 ren shen 9 fu ling 6 gan cao 6 chai hu 6 zhi shi 6 huang jing 6 huai niu xi 6 lu lu tong 6 he huan pi 12 long yan rou 9

גאיה שלום רב, ראשית כל, הייתי ממליץ לך להיוועץ במטפל שהרכיב לך את הפורמולה לגבי אינטראקציות עם תרופות כיוון שהוא מכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום לאחר שהתאים לך את הטיפול הטבעי. בכל מקרה בזמן ההריון לא לוקחים שום צמחי מרפא עד לאחר ההנקה, ישנם צמחי מרפא מצוינים לשיפור הפוריות והפריון כגון צמח המאקה המשפר מאוד את איכות הביציות ואפשרות הקליטה, תוכלי לקרוא עוד על צמח זה באתר www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה