רמוטיב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/02/2012 | 09:58 | מאת: יפית

שלום אילן מיכוון שזה פורום למוצרים טיבעיים אבקש לדעת האם רמוטיב מטפל במתח הכוונה האם הוא מפחית מתח נפשי, אני סובלת ממתח נפשי ולא מדיכאון השאלה האם טיפול ברמוטיב יכול להיות יעיל בשבילי

יפית שלום רב, השימוש המרכזי של תמצית צמח ההיפריקום היא לטיפול בדיכאון, חרדה, ובהפרעות שינה. מנגנון הפעולה המדויק של ההיפריקום עדיין אינו ברור, אולם נראה כי הפעילות נובעת מעיכוב הספיגה החוזרת של סרוטונין, נוראפינפרין ודופאמין במוח. על ידי כך, ההיפריקום משפר גם את מצב הרוח אך למצבים של מתח נפשי יש צורך בצמחים אחרים המחזקים את מערכת העצבים ומונעים מתח וסטרס נפשי. לצורך כך, אני ממליץ לך על פורמולה מצוינת הנקראת B-COOL והמכילה את הצמחים הבאים: פסיפלורה, מליסה, סקוטלריה, הומולוס ועוד. הם ידועים בתור צמחי מרפא המחזקים את מערכת העצבים ונותנים מרץ וחיוניות כמו גם משפרים את מצב הרוח והאנרגיה בגוף. ניתן לקרוא עוד על צמחים אלו באתר הבא: www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה