כמוסות B-הפי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/02/2012 | 10:46 | מאת: דן

שלום, האם המרכיבים בכמוסות B-הפי הנמכרות בחנויות לתרופות טבעיות אכן ידועים כטובים להרגעה ולשיפור מצב הרוח? המרכיבים הם: פסיפלורה, קערורית, מליסה, לבנדר, גינקו בילובה, רוזמרין,ורבנה.

דן שלום, הצמחים שציינת אכן טובים להרגעת מתח וסטרס אך לא לכל אחד הם מתאימים. למשל, צמח הג'ינקו בילובה הידוע כמשפר את זרימת הדם ומחזק את הריכוז, לא מומלץ לשימוש באלו הסובלים מלחץ דם גבוה ומבעיות של דילול דם כיוון שיש לו אינטראקציה עם תרופות מסוג האספירין וכדומה ולכן חשוב להיוועץ במומחה לתרופות ולצמחי מרפא לפני השימוש בצמחים לצורך טיפול טבעי, ישנם צמחי מרפא מצוינים לחיזוק מערכת העצבים ולשיפור מצב הרוח כולל האנרגיה הפיזית והנפשית, גם לחיזוק הריכוז והזיכרון שאינם גורמים לתופעות לוואי. ניתן לקרוע עוד על צמחי מרפא אלו באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה