תוסף מזון ואלטרוקסין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/01/2012 | 21:54 | מאת: עדן

שלום רב, אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ונוטלת אלטרוקסין 100 כל יום ופעם בשבוע 150. הבאתי מארה"ב תוסף שנקרא THYROID COMPLEX שרכיביו טיאמין, ריבופלאבין,בי12,בי 6, איודין150,מגנזיום,זינק, סלניום,נחושת 150,מגנז,MOLYBDENUM, אל-תירוסין150 וMULTIGLAND COMPLEX שאלתי- האם אני יכולה ליטול את הכמוסות האלה[ אחת ליום] יחד עם האלטרוקסין. בתודה

עדן שלום רב, המוצר מכיל מרכיבים טבעיים שמטרתם לסייע באיזון פעילות בלוטת התריס. לא ידוע לי מעבר לכך לגבי אישורי FDA האמריקאי והאם הוא מותר לשיווק גם בארץ ולכן קצת קשה לענות לגבי בטיחות השימוש במוצר זה. אני תמיד ממליץ לעבור יעוץ נטורופטי/רוקחי שלאחריו ניתן להתאים לך תזונה אישית לפי מצבך הפיזי והנפשי וצמחי מרפא מצוינים שמנסיוני הרב עם הרבה מטופלים, מסייעים רבות באיזון בלוטת התריס. ישנם צמחי מרפא הפועלים מהר וביעילות בחיזוק הבלוטה כגון: אסטרגלוס, ריישי, מאקה וכדומה. תוכלי לקרוא עוד על הפורמולה לאיזון הורמונלי באתר:www.alternativypharmacy.com שבת נהדרת והרבה בריאות, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה