מולטי ויטמין והשמנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/01/2012 | 22:13 | מאת: אסף

אני התחלתי ליטול מולטי ויטמין VM2000 של סולגאר לפני כחודש בערך ושמתי לב שאני רעב בהרבה יותר מהרגיל וגם השמנתי 3-4 ק"ג,האם יש מולטי ויטמין טוב שגם יעיל אך לא עושה רעב מוגבר כזה שיגרום לי להשמין בצורה כזו?זה ממש מתסכל....

אסף שלום רב, ראשית כל אין צורך להיות מתוסכל כיוון שכל מה שעולה ניתן להוריד בצורה טבעית על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה אישית וצמחי מרפא המשפרים את פעילות מערכת העיכול ומגבירים את חילוף החומרים ושורפים שומנים. המולטי ויטמין מעורר תיאבון ובכך גורם לעלייה במשקל. אני ממליץ לך על צמחי מרפא המכילים את כל הויטמינים והמינרלים החיוניים לגוף אך ללא תופעת העלייה במשקל. ישנם צמחי מרפא מצוינים כגון צמח הגוטו קולה, המאקה וריישי המכילים את כל הויטמינים והמינרליים שהגוף צריך. תוכל לקרוא עוד על צמחים נפלאים אלו באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך לגבי מידע נוסף בטלפון 0528077713 שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה