פראדקסה ומשחת tvxumeel

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/11/2011 | 13:58 | מאת: Stav1708

צהרים טובים אני מקבלת פראדקסה (התחליף לקומדין) בשל בעיות של אירועים מוחיים ופרפור פרוזדורים כעת אני סובלת מכאבים בירך והאורטופד המליץ על המשחה Tvxumeel הבנתי מימנו שהיא משחה טבעית שאלתי היא האים מותר למרוח אותה למרות השימוש בכדורי הפראדקסה בוקר וערב? בתודה מראש וברכת סוף שבוע נעים

שלום רב, המשחה טראומיל של חב' היל הינה משחה מצוינת לטיפול ומניעת כאבי פרקים ושרירים בצורה טבעית ויש למרוח אותה 3-4 פעמים ביום לאחר עיסוי וחימום המקום הכואב, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה