תרופות אנטי דיכאוניות וירידה בזכרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/10/2011 | 10:17 | מאת: חושש

נטלתי בתקופה האחרונה 3 סוגי נוגדי דיכאון שונים כאשר הפסקתי 2 מהם עקב תופעות לוואי מרובות ועכשיו נשארתי על רמוטיב,שמתי לב בתקופה הזאת שהזכרון שלי פשוט הדרדר,היה לי זכרון מעולה,והייתי זוכר שמות של אנשים,זמרים וכאלה מלפני 10 שנים ללא בעיה,עכשיו אני מרגיש שאני מנסה להזכר באנשים כאילו שזה עומד לי על הלשון אבל אני לא מצליח לשלוף את השם ואני משתגע מזה,רק אם אני מחפש את השם אני פתאום נזכר ואני לא מבין למה זה עומד לי על קצה הלשון אבל הזכרון לא מצליח לשלוף את השם ...וכל פעם שראיתי את השם אמרתי איך לא זכרתי את זה,וזה באמת היה אצלי בזכרון ולא הצליח לצאת ,זאת תופעה שלא היתה לי מעולם,תמיד זה היה נשלף לי במיידית ואני די חושש שהתרופות גרמו לבעיה בשליפת מידע מהזכרון שלי,מה עליי לעשות במצב כזה?

שלום רב, ראשית כל, אין ממה לחשוש, זה לא מוסיף לבריאותך אלא גורם למתח ולסטרס המחלישים עוד יותר את מערכת החיסון והעצבים ולכן לא מומלץ לדאוג יתר על המידה. ככל הנראה התופעות שאתה חש בהן הן כתוצאה משימוש בתרופות וניתן בהחלט לסייע לך בהחזרת הריכוז והזיכרון בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי על ידי יעוץ נטורופטי מתאים הכולל תזונה אישית וצמחי מרפא המשפרים את הריכוז, הזיכרון ויכולות המוח כמו צמח האסטרגלוס, המאקה, הג'ינקו בילובה וכדומה. אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב וחג שמח, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה