סלדרין 525

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/10/2010 | 10:57 | מאת: יפעת

אילן שלום רב, קראתילאחרונה על סלדרין שעוזר לכאבי פרקים. אני שואלת בשביל אמי -יש לה כאבי ברכיים כתוצאה משחיקת סחוס, וכדורים לא עוזרים. הבנתי שהסלדרין הוא חומצה שומנית כמו הזריקה של החומצה ההילוארונית? אודה ל אם תוכל לומר לי אם זה יעיל? ודבר נוסף-היא נוטלת תרופות ללחץ דם ולסוכר? האם זה בסדר לקחת סלדרין? תודה רבה על העזרה.

יפעת שלום רב, למיטב ידיעתי הסלדרין מכיל תערובת של חומצות שומן מיוחדות, בעלות פעילות נוגדת דלקת. מחקרים בבעלי חיים ובבני אדם הראו תוצאות טובות בהפחתת הכאב והנפיחות, הגברת התנועתיות וירידה בגורמי דלקת, בעקבות השימוש בסלדרין. את יכולה לנסות את המוצר אך יש צורך בסבלנות ובהתמדה כיוון שהתוצאות יכולות לקחת זמן אך הן מגיעות בסופו של דבר. לדבי שילוב המוצר עם תרופות אני תמיד ממליץ להגיע לקליניקה ליעוץ נטורופטי כיוון שיש תרופות מסוימות שיש להן אינטראקציה גם עם מוצרים טבעיים ולכן כדאי לעשות זאת תוך כדי היעוץ הנטורופטי. לאחריו ניתן יהיה להתאים לה תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים לאיזון לחץ הדם והסוכר ללא תופעות לוואי. אשמח לעמוד לרשותך גם בכך. בתור עזרה ראשונה את יכולה לנסות את הסלדרין ואני ממליץ מאוד על קרם טבעי הנקרא נו דול של חב' נווה אשר מטפל מהר וטוב בכאבי פרקים ושרירים, יש למרוח 3-5 פעמים ביום תוך כדי עיסוי המקום הכואב, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה