עייפות לאחר מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/03/2010 | 15:06 | מאת: אחת

שלום רב, בעקבות עייפות והתנפחות בלוטות לימפה גיליתי שהייתה לי מחלת הנשיקה (EBV) מתישהו בזמן האחרון...לא ממש שמתי לב לזה, אולי בגלל שהייתי בתקופה מאוד עמוסה בלימודים ולא יכולתי להרשות לעצמי לנוח, אך קישרתי את העייפות הכללית לעומס ולדלקות בדרכי השתן שהיו לי בתקופה האחרונה... כיום מתוך המודעות אני שמה לב שאני באמת עייפה גם אחרי שינה, רוצה לישון והרבה ומרגישה עדיין ירידה באנרגיה, בלוטות לימפה עדיין מוגדלות (0.9) בעורף וצוואר וקשיחות בעורף... רציתי לשאול מה כדאי לעשות כדי לחזק את הגוף? האם ללכת לנטורופת? האם לקחת אקטיב אנרג'י? אשמח לעצה תודה וחג שמח

שלום רב, מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים שסבלו ממחלת הנשיקה, ניתן בהחלט לחזק את מערכת החיסון ושאר המרכות בגוף הזקוקות לחיזוק כמו מערכת הנשימה, העיכול וכדומה. הייתי ממליץ לך להגיע לקליניקה, כדי שאוכל לעשות לך איבחון מדוייק ולהתאים לך תזונה ייחודית ופורמולות ספציפיות של צמחי מרפא שמנסיוני עוזרות מהר וטוב, בטיפול ומניעה של דלקות וזיהומים חוזרים תוך חיזוק של מערכת החיסון. בתור עזרה ראשונה ניתן להשתמש בפורמולה של חב' טינקטורה טק הנקראת חיסון אקסטרא, המסייעת רבות בחיזוק מערכת החיסון ובעלת פעילות אנטי בקטריאלית ואנטי ויראלית. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה. אני ממליץ להמשיך בטיפול לתקופה של לפחות חודש ימים ולאחר מכן ניתן לקחת כאשר יש צורך בכך, שבת נהדרת וחג פסח שמח, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה