אסטמה של העור אצל תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/02/2010 | 10:48 | מאת: שרונה

שלום לך מר ללבניקוב היקר. ראשית, רוצה להודות על הפורום הנפלא הזה, ועל עזרתך הרבה ורבת התועלת בפורום חשוב זה. ולשאלה שלי בבקשה: מדובר בתינוק בן שנה , אשר הופיע לו כתם אדום ועגול, במרכז הלחי,עם סימני יובש. בבדיקה אצל רופא- עור ,הוא קבע בבדיקת הכתם האדום שזו בעייה של אסתמה של העור. השאלה שלי: מהי התופעה הזו,מדוע היא מופיעה פתאום,ומהו הגורם לאסתמת העור.האם זה בגלל התזונה של פירות או מסיבה אחרת. והאם מוכרת לך אפשרות בריפוי בדרך הרפואה הטבעית ? ושוב תודה על כול העזרה ,הנתינה והסיוע בפורום שלך, שבו אתה עוזר לכל כך הרבה אנשים . יישר כוח, ובברכת יום נפלא ממני שרונה.

שרונה שלום רב, ראשית כל, אני מאוד מודה לך על תשומת הלב ועל המחמאות החשובות להמשך העשייה והנתינה. ניתן בהחלט לסייע לתינוקות הסובלים מבעיות עור על ידי טיפול נטורופטי הכולל תזונה וצמחי מרפא גם בצורה חיצונית כמו קרם או משחה. בתור עזרה ראשונה אני ממליץ לך על קרם הנקרא קרם קלנדולה של חב' וולדה, אשר מכיל מרכיבים טבעיים בלבד כולל צמחי המרפא: קלנדולה, קמומיל, שמן מרווה, שמן שקדים ושמן שומשום. הוא מצויין להרגעת העור במקרה של אלרגיה ודלקות עור. יש למרוח שכבה דקה מספר פעמים ביום. בכל מקרה, במקרה של בעיות עור אני תמיד ממליץ להגיע ליעוץ אישי כיוון שיש לבדוק זאת לא דרך האינטרנט אלא יש לראות זאת בקליניקה, אשמח לעמוד לרשות בכל שאלה נוספת, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה