גמילה מקלונקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/11/2009 | 10:03 | מאת: ליאורה

שלום רב, רציתי לדעת אם יש משהו טבעי שיכול לעזור לי בזמן גמילה מקלונקס 0.5 מ"ג. אני נוטלת את התרופה יחד אם אפקסור לבעיית חרדה ואני מאוד רוצה להפסיק אם הקלונקס. איזה צמח יכול לחזק אותי בזמן הירידה בכדור? והאם צמח המאקה גם יכול לעזור? תודה רבה מראש

ליאורה שלום רב, אני ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי שיתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא אשר בהדרגה ובמעקב רפואי תוכלי לעבור לשימוש בצמחי המרפא וללא צורך בתרופות. המתח המתמשך והחרדות משפיעים לאורך זמן על הגוף במישורים רבי(פיזיים ונפשיים) ולכן חשוב להמנע ממצבים הגורמים למתח קיצוני ויש ליטול את צמחי המרפא למניעה באופן קבוע. חשוב ליטול צמחים המרגיעים את מערכת העצבים ומסייעים באיזון המערכת הרגשית כגון: קמומיל, פסיפלורה, לבנדר, מליסה וסקוטלריה. בנוסף רצוי ליטול צמחים העשירים בויטמינים ומינרלים, מכוון שמצבי סטרס לרוב קשורים בחסרים של ויטמינים, כגון ויטמיני B ומינרלים כגון סידן ומגנזיום, צמחים לדוגמא: אספסת, ספירולינה, שיבולת שועל ועולש לגבי המאקה, ניתן לנסות אך יש לשנות הרגלי תזונה ומומלץ להתחיל בצמחים שציינתי למעלה, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה