אבץ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/10/2009 | 20:10 | מאת: מיכל

שאלתי קודם לגבי אבץ שהתחלתי לקחת, ולא ענית לי לגבי איך אדע אם זה בכמות שאני צריכה, והכמות שאמורה להיות בגוף אצלי היא נכונה ואני לא מעמיסה יותר מידי מעל הכמות הרצויה. כי הרי לא כדאי למשל בויטמינים שיהיה עודף בגוף.

מיכל שלום, המינון המומלץ ליום של אבץ הוא: 22 מ"ג ליום. לגבי עודף של ויטמינים: בד"כ אין דבר כזה עודף של ויטמינים אלא אם יש איזו בעיה במערכת העיכול בהפרשת התוספים מהגוף ואז יש לבדוק את מקור הבעיה ולעמוד על טיבה. אני תמיד ממליץ לעבור טיפול נטורופטי אשר מספק מענה מדוייק לתוספים הטבעיים שעל כל אחד לקחת באופן אישי כולל שילוב של צמחי מרפא לחיזוק הגוף ולמניעת מחלות, חג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה