לחץ דם נמוך - דחוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/04/2007 | 23:40 | מאת: מירי

אני אשה בת 40 לאחר תהליך של דיאטה הכולל תפריט דל קלוריות ופעילות גופנית (הליכה בפארק או על מכשיר הליכה), חלה ירידה בערכי לחץ דם מ-120/80 לפני הדיאטה ל- 90/60 כיום. הדבר גרם לי לסחרחורות יומימיות, חולשה כללית, זיכרון ירוד וטשטוש ראיה. למותר לי לציין כי בדיקות דם תקינות לחלוטין. האם יש תכשיר כל שהוא שיכול להעלות לחץ דם מלבד ג'ינסנג קוריאני או ג'ינקו פלוס? תודה רבה

שלום מירי, הצמחים שציינת מצויינים לנושא לחץ הדם הנמוך, הייתי ממליץ לך לפנות למומחה לדיקור סיני, שכן הרפואה הסינית פותרת ביעילות בעיות כאלו כפי שציינת ובלי תופעות לוואי. שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה