נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/10/2020 | 19:43 | מאת: סוזן

שלום רב, יש לי נשירת שיער מסיבית, אני משתדלת לאכול מאוזן ירקות דגנים סלטים מעט עןף ,גבינות ושקדים וגם גרעיני דלעת וחמניות טבעיים 2 כפות כול יום -מלבד פירות בגלל רגישות לפרוקטוז מה אפשר לקחת וגם יעזור ,כי אני מפחדת לאבד את השיער אני גם לוקחת ברזל וB12 וויטמין D תודה רבה

סוזן שלום, התזונה חשובה בהחלט אך אני ממליץ לעשות אבחון ויעוץ נטורופטי בכדי לדעת מהיכן נובעת החולשה ואז ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות והחזרת האיזון הטבעי לגוף, אשמח לעזור מנסיוני כרוקח מומחה ברפואה טבעית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה