התקפי זעם וחרדה חברתית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/09/2020 | 03:37 | מאת: ליאורה

היי, אני קצת בעייתית עם תרופות והייתי אצל כמה אנשי מקצוע וכל אחד נתן לי מרשם לתרופה פסיכיאטרית אחרת ואני לא מאמינה בדברים האלה.. העניין הוא שבאמת יש לי בעיה של שליטה עצמית ואני נהיית עצבנית ויכולה לשבור דברים בבית או לקלל ( זה רק בשנים האחרונות התחיל) ובנוסף מגיל קטן יש לי חרדה חברתית. אני מחפשת משהו טבעי בשביל להיות פחות עצבנית ולהגיב בצורה נורמלית לכל דבר. פשוט להרגיש רגועה יותר. אני גם מטופלת אצל פסיכולוגית מקפידה לאכול נכון ולעשות ספורט. כרגע הדבר היחיד שעוזר לי זה ריצות אבל המשפחה כמובן גם רוצה שאני יקח משהו כי ההתנהגות שלי כבר בלתי נסבלת להם גם. אני מבחינתי לא לקחת כלום אבל אני מבינה שאני חייבת משהו לפחות עד לתקופה שאני אתחיל ללמוד ולהתאפס על עצמי מצטערת על החפירות מקווה לתשובה בהקדם תודה.

28/09/2020 | 04:31 | מאת: ליאורה

שכחתי לציין שגם בכמה שנים האחרונות יש לי תיאבון מוגבר ( למרות שאני אוכלת בריא אני אוכלת הרבה ) פשוט כל הזמן רעבה אז אם יש משהו שיכול לעזור גם בזה אני אשמח

שלום רב, אני ממליץ לעשות יעוץ נטורופטי, כיוון שמומלץ לשלב תזונה וצמחי מרפא המסייעים באיזון גוף נפש.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה