שילוב תוספי תזונה עם תרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/04/2020 | 05:03 | מאת: חיים

שלום האם מותר לשלב ולקחת בו זמנית את המוצר בי פוזיטיב שמכיל זעפרן ואשווגנדה ורדיולה וסאם אי וס-אדנוזיל ל-מתיונין ביחד עם תרופות פסיכיאטריות( נוגדי דיכאון נוגדי פסיכוזה מייצבי מצב רוח ומרגיעים למיניהם כמו בנזודיאזפינים ואנטיהיסטמינירגיים) תודה, אותה שאלה גם על המוצר ספרוקס saffrox שמכיל זעפרן וכורכום וויטמיני b ומגנזיום?? אותה שאלה גם לגבי ג'ינסינג קוריאני וסיני וסיבירי? אני אבוד עצות! תודה רבה!

חיים שלום, לא ציינת באילו תרופות מדובר ולכן לא ניתן לענות על שאלתך. בכל מקרה, הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ רוקח/נטורופטי בכדי למנוע תופעות לוואי ואינטראקציות בין תרופות לצמחים, הרבה בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה