נטילת כדורים לאחר אירוע+טיפול בעצבנות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/08/2018 | 11:41 | מאת: דולית

שלום דוקטור. אדם אשר לקה באירוע מוחי וכתוצאה מזה נעשה ממש ממש עצבני, הנוירולוגית שלו רשמה לו את הכדור רמוטיב. הוא נוטל מדללי דם, וכדורים לכולסטרול (כרגע משתמש ב ליפיטור). * קלודיפקסל 75 מג * ליאוטרבה 40 מג. * פוספטידיל סרין * חומצה פולית * קומפלקס ויטמיני B * מגנזיום האם הרמוטיב מתנגש עם כדורים אלו?! אילו תופעות לוואי יש?! והאם יש טיפול טבעי/כלשהו בעצבנות? אשמח לעזרתך! :)

05/08/2018 | 15:17 | מאת: דולית

אודה להכוונה ממך אם אפשרי לקחת את הכדור רמוטיב + מדלל דם. תודה.

דולית שלום, לא מומלץ ליטול את הרמוטיב ביחד עם כדורים מדללי דם כיוון שהרמוטיב עשוי להפחית את השפעת התרופה. הייתי ממליץ לך להגיע לאבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא בצורה כזו שלא ייגרמו אינטראקציות לטיפול היעיל ביותר עבורך, שבת שלום והרבה בריאות, אילן.

דולית שלום, כפי שצינתי בתשובתי חשוב להתאים את הטיפול הטבעי לאחר בדיקת רשימת התרופות הניטלות בכדי למנוע אינטראקציות ביניהם. אשמח לעמוד ברשותך גם בנושא חיזוק מערכת העצבים והרגעה ממתח וסטרס, הרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה