גאוט.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/02/2009 | 02:18 | מאת: ארז

שלום . אני בחור בן 30 עם סימנים ראשונים של גאוט. כאבים עזים בבהן הרגל ועכשו גם ביד. אני פוחד מתרופות כימיות ומתגובות הלוואי שלהן. תודה - ארז

ארז שלום, ניתן לסייע לך בצורה טבעית על ידי ייעוץ נטורופטי ותזונתי מתאים. • תזונה דלת פורינים וחלבון. צריכת לא יותר (אך גם לא פחות) מ – 0.8 ג' חלבון לכל ק"ג ממשקל הגוף. החלבון מאיץ יצירה של ח.שתן אך מקטין את הספיגה החוזרת של ח.שתן באבובית הכליה וכך מגביר את הפרשת ח.השתן. • צריכה חופשית של פחמימות מורכבות: פחמימות מזוקקות מגדילות את יצירת ח.השתן. • צריכה נמוכה של שומן, בייחוד שומן רווי: שומן רווי מגביר את אצירתה של ח.השתן בגוף. • צריכה חופשית של נוזלים: שומרת על השתן מהול, מעודדת הפרשת ח.שתן ומפחיתה את הסיכון להיווצרות אבני-כלייה. צמח המרפא הטוב ביותר לטיפול בגאוט הוא צמח ההרפגו אשר מטפל בדלקות כרוניות ובכאבים. שבת נהדרת. אילן ללבניקוב.

24/02/2009 | 08:50 | מאת: מיכה

שלום ארז, ממליץ לך על כמוסות מורינגה. המורינגה מטפלת היטב בגאוט ובכאבי פרקים בכלל וזה כבר הוכח בארץ.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה