תה מצמח בזיל קדוש.............

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/02/2017 | 09:39 | מאת: חנה

שלום קראתי שהצמח בזיל קדוש מטפל בבעיות של מערכת העצבים כגון סטרסמתח חרדה נדודי שינה בעברי פסיכוזה האם אפשר לשתות כוס תה ביום האם זה יכול לעשות בעיות במערכת העצבים כגן פסיכוזה? כמו כן אני לוקחת 1 גלוקומין ביום והצמח הזה גם מוריד רמות סוכר האם זה בסדר שאשתה תה בבוקר ובערב אקח גלוקומין האם זה לא יגרום לירידת סוכר דרסטית?

שלום רב, לא ידוע לי על שימוש בצמח זה למטרה שציינת(הפגת מתח וסטרס והורדת הסוכר), ישנם צמחים מצוינים נוספים אשר מסייעים בבעיות אלו, אך כיוון שאתה נוטל תרופות הייתי ממליץ לך לקבל יעות רוקחי/נטורופטי באופן אשר ימנע אינטראקציות ביו תרופתיות לבין צמחי המרפא הכולל התאמה של תזונה נכונה לפי מצבך הבריאותי, בברכה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה