5HTP

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/11/2008 | 16:22 | מאת: אייל

האם השיפור בדיכאון ובמצב רוח קורה מיידית אחרי שנוטלים את התוסף או שצריך לקחת יום יום במשך שבועות (כמו פרוזק , סרוקסט וכו') עד שמורגשת ההטבה ? אם התוסף הזה עושה עבודה טובה כמו שקראתי מחוות דעת של אנשים בעולם שלקחו אותו ,מדוע בכול זאת אנשים משתמשים בתרופות הקונבנציונליות אשר להם תופעות לוואי חמורות לעיתים קרובות כמו למשל איבוד החשק המיני בעיקר אצל גברים ( מחיר גבוה ולא משתלם) ?

אייל שלום, התוסף הנ"ל, הידוע יותר בכינויו סרוטונין, מצויין לשיפור מצב הרוח, אולם לדעתי הוא עדיין לא מאושר לשיווק בארץ אך ניתן להשיגו באירופה או בארה"ב. השיפור מורגש תוך מספר ימים, תלוי במצב הפיזי/נפשי של המטופל. לדעתי השימוש בתרופות רגילות ולא טבעיות נובע מחוסר הכרה של הרפואה הטבעית וחוסר מודעות שיש תחליף לתרופות בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי וכאן תפקידי ליידע ולהגביר את המודעות של הציבור לאלטרנטיבות הקיימות ברפואה הטבעית, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה