חומצה אלפא ליפואית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/11/2008 | 14:43 | מאת: הדס

שלום 1.האם חומצה אלפא ליפואית 600 מ"ג תורמת להטבה לחולי אלצהימר בגיל הקשיש? 2.האם תורמת להטבה לחולי טרשת נפוצה? 3. האם ניתן לקחת אותה עם פופטידילסרין קומפלקס תודה

הד ס שלום, החומצה אלפ ליפואית יכולה לתרום לחולי טרשת נפוצה ואלצהיימר. יש לה השפעה נוגדת חמצון חזקה (מעלה את רמת הגלוטתיון), הפועלת בכל אברי הגוף, במיוחד בכבד ובמוח, השפעה טובה גם אצל חולי אלצהיימר. נוירופתיה סכרתית: לטיפול ולמניעת נזקים לכלי דם ולעצבים אצל חולי סכרת. אנרגיה: חומצה אלפא ליפואית משתתפת בתהליכים של הפיכת סוכרים ופחמימות לאנרגיה, לפיכך היא תורמת להפחתת רמות סוכר בדם. הגנה מפני סיכרור החלבונים. סיכרור החלבונים הוא אחד הסיבוכים של סכרת: מה שקורה ברמות סוכר גבוהות, הגלוקוז נקשר לחלבונים ומשבש את תפקודם. החומצה האלפא ליפואית מגינה מפני תהליך זה. היא משפרת קליטת הגלוקוז בתאים אצל חולי סכ

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה