שיקום נשימתי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

13/10/2011 | 16:44 | מאת: דליה

אבי כבן 83 מאושפז בשלושה חודשים האחרונים בהדסה עין כרם - בחודש השני היה מאושפז בטיפול נמרץ כללי בשל בעיות נשימה קשות וחיידק זהומי בריאות. עבר טרכאוסטומיה לאחר כשבוע והיה מורדם ומונשם במשך 3 שבועות במצב קריטי. בשבוע שעבר לאחר שיפור ניכר במצבו הועבר למחלקת טיפול נמרץ פנימית. כעת נושם ללא המכונה, למעט תמיכה קלה בלילות. אך עדיין אינו מסוגל לעמוד, לשבת בכוחות עצמו ואפילו לא לאכול לבד. נמסר לנו כי עלינו להתחיל לברר לגבי שיקום נשימתי. למה הכוונה ומה האפשרויות שעומדות בפנינו?

13/10/2011 | 16:46 | מאת: דליה

שכחתי לציין כי אין לו ביטוח נוסף פרט לקופת חולים כללית בה הוא חבר ויש לו את הביטוח המשלים שלהם.

דליה שלום, מומלץ לבדוק אם יש ברשותו גם ביטוח סיעודי של חברת דקלה (לחברי קופ"ח כללית). לרשותך תמיד

תתיעצו עם העובדת הסוציאלית בבית החולים יש מספר מרכזים לשיקום נשימתי

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד