שלום לך ד"ר פרישמן

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

22/09/2011 | 23:22 | מאת: מאיר

המון תודות על שאתה מקדיש מזמנך לענות לשאלות אולם אליה וקוץ בה. בשאלות שאתה חוזר ושואל ו...נענה אתה לא חוזר אל השאלות הללו ויש צורך לשאול שנית. הנה 2 דוגמאות מהימים האחרונים: נשאלת על ניתוח קיסרי. שאלת ונענית ו..לא חזרת. אותו כנ"ל לגבי ניתוח קיצור קיבה. אז מה הועילו חכמים בתשובתם? קח זאת כביקורת בונה מאיר

צריך להבין שאני לא מחובר למחשב 24 שעות ביממה אני עושה כמיטב יכולתי עלפי מגבלות הזמן שלי אני בטוח שעם טיפה סבלנות אתן תשובה לכל שאלה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד