פיברומאלגיה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

22/04/2007 | 11:43 | מאת: לימור

בוקר טוב זה סיפורי מצטערת על כך שהוא ארוך אודה לעזרה בזמן ההריון האחרון לפני 3 שנים הייתי בשמירה בעקבות בעית קרישת דם הזרקתי קלקסן + קרטיה לאחר הלידה לא חזרתי לעצי ולכן חזרתי למקום העבודה 7 חודשים לאחר הלידה ההיתאוששות היתה קשה ומאז אני ממש לא כהרגלי כאבי ראש תשישות וכל הזמן היה כואבלי משהו אחר בגוף הייתי מטופלת אצל ראומוטולוג בגלל קרישת הדם וציינתי הכל בפניו נתן לי לשתות אלטרולט מה שבהתחלה עזר והקל במידה מסויימת שזה היה ב12.04 ראיתי שהתופעות חזרו בצורה יותר קיצונית עד כדי סחרחורת בזמןנהיגה חזרתי אליו שוב ב.4.05 ביקש להמשיך טיפול , 12.05 ציינתי בפניו כי אין שיפור אני לא יישנה עייפה נורא מרגישה שאפילו כוס אין לי ייכולת להחזיק עדיין ביקש להמשיך את הטיפול וכמובן שלעצמו רשם שיש לי את הפיברומאלגיה כמובן שהייתי אין ספור פעמים והמצב היום יומי רק החמיר השיא היה ב19.3 כבר הרגשתי שאני סובלת נורא כאבי ראש איומים כאבים בכל הגוף קושי בלישון קושי בלזוז מצב נוראי בנוסף היה גם חוסר ריכוז וזיכרון פניתי לרופאת המשפחה ציינה כי יש לי וירוס ולרגע לא שייכתי את המחלה למצב פניתי לנאורולוג כי כאבי הראש לא היו הגייוניים ואז היא בדקה לי לחץ דם והוא היה גבוה נתנה לי טיפול וביקשה היות והיו איבודי הכרה בנוסף לכל הסבל לבצע סי טי מוח שהיום במקרה אני ניגשת לעשות אתמול פניתי לרופא ראומטולוג בנוגע למקום העבודה שלי מאז 12.3אני לא מסוגלת בריאותי לחזור לעבודה רופאת המשפחה כבר לא מוכנה לתת ימי מחלה וגם לא הוא אין לי מושג מה לעשות נכון שקודם הבריאות אבל יש לי בית לנהל וזה קשה לא לעבוד יש 3 ילדים בבית נכון שיש עזרה מהמשפחה אבל כמה כבר הם יכולים לתמוך ולעזור מה אני צריכה לעשות רופא ראומטולוג נתן לי הפניה לביטוח לאומי ולרופא תעסוקתי אין לי מושג אם זה משהו שמוכר להם כי אין לי כוחות להיתרוצץ ובסוף זה לא יעזור בכלום ומצד שני אני במצב נוראי לחזור לעבוד אני לא יכולה ואם לא נותנים לי ימי מחלה גם אובדן כושר עבודה לא יהיה לי מה אני יעשה הייתי רוצה את תמיכתכם ועזרתכם איך להיתמודד עם המחלה הזאת איןלי מושג כי בימים אחרים שהייתי במצבים כאלה קמתי והלכתי לעבודה וספרתי דקה דקה עד שהלכתי הבית וטיפלתי בילדיי עם כל הקושי מאוד השתדלתי וכרגע זה כלכך נורא שאני לא יכולה יש לי את כל התמיכה המשפחתי אבל אני מודאגת כי מצב הכלכלי יהיה קשה אם אני לא יעבוד ואם אני לא אצליח בביטוח לאומי אני יישבר עוד יותר אני פוחדת אני עובדת במקום עבודה מסודר מירס תיקשורת כרגע הם מבינים ונתנים לי את כל הזמן שבעולם אבל בכל זאת אין היום ביטחון בשום מקום הייתי רוצה לדעת מה בסיכויים לקבל נכות בביטוח לאומי כי אני לא מתפקדת אפילו לכתוב את כל זה היה לי קשה מאוד תודה מראש על כל תשובה שתהיה לימור

לימור שלום על מנת לתת לך תשובה אני נדרש ליותר מידע אנא פני אלי במייל שלי [email protected] בברכה ד"ר א פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד