ניתוח עפעפיים שאיננו קוסמטי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

08/01/2010 | 17:57 | מאת: עמית

לד"ר הנכבד שלום רב , אני מבקש לדעת ברשותך, אילו אופציות עומדות לרשותי באם קופה"ח איננה מקבלת את חוות דעתם של שניים מרופאיה שקבעו שישנה אצלי צניחת עפעפיים עליונים קשה בשתי העיניים שעוברת את קו הריסים ואת תחילת האישון והקופה איננה מאשרת לי עקב כך ניתוח לתיקון צניחת עפעפיים- שאיננו קוסמטי כלל ועיקר . בפני מי אני יכול לערער של קביעת היועץ מטעם הקופה(שכלל לא בדק אותי אלא הביט בפניי מרחוק ברפרוף בחדר חשוך למחצה ) מישהו חיצוני אולי ? חוו"ד נוספת? אודה על הדרכה בנושא בכבוד רב, עמית

תפני לממונה על פניות הציבור לחוק ביטוח בריאות ממלכתי במשרד הבריאות

10/01/2010 | 10:14 | מאת: עמית

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד