ד"ר אודי פרישמן שלום!

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/03/2008 | 18:36 | מאת: דורית

שמי דורית וקראתי את המאמר שלך בנושא הפיברומיאלגיה. אני בת 21 וסובלת מהמחלה הזו. הייתי רוצה לדעת קצת יותר על הניתוח שציינת במאמר שלך על המחלה. כרגע אני נמצאת בחול אבל אשמח אם תשלח לי למייל טלפון נייח שלך או של משרד או כתובת מייל שלך אני ממש אשמח לדבר איתך. בתודה מראש דורית.

[email protected]

05/11/2011 | 11:19 | מאת: אדי

אודי שלום אימי בת 80 חברה בקופח כללית בביטוח משלים וקרובה לאי ספיקה סופנית בכליות ( 20 אחוז תפקוד) קבלה הערכה ראשונית בע"פ מנפרולוגית שמטפלת בה שכשירה לעבור ניתוח השתלת כליה (למרות גילה המתקדם) - מה ההליכים שעליה לעבור בכדי לקבל מקופ"ח אישור זכאות למימון מלא של השתלה בחו"ל ? הבנתי שבד"כ החולים עוברים קודם טיפולי דיאליזה שיחלישו אותה בגילה המתקדם - האם גילה מהווה "נסיבה רפואית חריגה" לביצוע השתלה מידי ?(כמו כן היא אם חד הורית לבן יחיד) בנוסף הבנתי שיש 2 תנאים : "ניתוח מציל חיים " ו"טיפול חלופי" בכדי שיאשרו זכאותה : כיצד עליה להיערך למימוש תנאים אלה ? בתודה

אני לא רואה שום סיכוי שהיא תקבל אישור מקופ"ח לבצע השתלת כליה בחו"ל הסיכוי היחיד שלה הוא א ו ל י לעבור את ההשתלה באופן פרטי האם יש לה בטוח פרטי כל שהוא?

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד