ניתוח שבוצע באופן פרטי ( חב' בטוח )

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

10/12/2007 | 13:39 | מאת: שמואל טהר

1. בצעתי ניתוח החלפת מפרק ברך , וכל התשלומים בוצעו ע"י חב' הבטוח.. 2. קופ"ח מאוחדת השתתפה רק בתשלום יום האישפוז הראשון ( 1500 ש"ח) ולאחר ששלמתי , הם החזירו את כספי . 3. לניתוח זה הקופה הקצתה סכום מסוים ( לפי זכרוני כ - 26 אלף ש"ח ). 4. מאחר והניתוח כוסה ע"י חב' הבטוח , האם אני יכול לפנות לקופה ולדרוש איזשהו החזר מהסכום שאושר ולא נוצל , ואיך עושים זאת ?? - ברור שאין בידי קבלות ,כי באופן אישי לא שלמתי דבר למעט היום הראשון.

שלום לצערי התשובה לשאלתך שלילית קופ"ח אינה נותנת פצוי כספי על שירותים שלא נוצלו בברכה ד"ר א פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד