ביטוח דקלה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

21/12/2014 | 18:42 | מאת: רות גולדפלד

יש לנו ביטוח בריאות וסיעודי דקלה מקופח כללית ותע"ש . (לצערי אני לא יודעת מה נותן) היום התקשרו מהביטוח לעדכון פרטים לחידוש הביטוח . אף פעם לא שאלו בטלפון. הנציגה אמרה שאומר לה מה השתנה בבריאותנו כדי שיהיה מכוסה גם. בין היתר שאלו האם יש לחץ דם והאם יש שומנים .בדם אנו בני 65 ו-68 וכעת יש לנו.אני חושבת שההיפך הוא -היא שואלת כדי לשים החרגות .האם יתכן שהנציגה משקרת.? האם והאם יאמרו לנו בבוא היום ,אם תהיה מחלת לב, שהיה שומנים בדם ואם חלילה שבץ מוחי, אז יאמרו, שהיה לחץ דם גבוה.. איך יוצאים מזה

אני לא בדיוק מבין, אם יש לך ביטוח קיים למה חברת הביטוח מבצעת עדכון? משהו כאן לא ברור לי

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד