כריתת רחם

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

28/07/2014 | 18:21 | מאת: צביה

אני בת 38 עברתי כריתת רחם עקב דימום מסכן חיים שנבע מרשלנות בלידה שהגעתי במצב של שוק ודימום בלתי נפסק האם מגיע לי קצבה נכות מהמוסד לביטוח לאומי אני כרגע בחופשת לידה שבמשך כמעט כל חודש וחצי האלה אני בבית חולים ונאמר לי עכשיו שהשתחררתי שמשך ההחלמה הוא 3 חודשים שבזמן זה אינני יכולה לחזור לעבודה מכיוון שאני עובדת כמטפלת בויצו

אחוזי נכות בביטוח הלאומי נקבעים בעיקר על בסיס גבלות תפקודיות. ממה שאת כותב ת לא עולה שיש לך מגבלות תפקודיות כל שהן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד