כריתת רחם עקב שלייה נעוצה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

16/04/2018 | 08:12 | מאת: עדי

רציתי לדעת כריתת רחם כתוצאה משלייה נעוצה בשבוע 12 להריון(תופעה נדירה עפי הרופאים). אני בת 39. טרם קביעת פגישה רציתי לברר מעט פרטים . האם מגיע לי פיצוי ? נכות ?אשמח לתשובה כדי להבין ולתאם פגישה תודה רבה

קשה לתת תשובה מהמידע שאת כותבת המצב שנקלעתי אליו נראה מאוד "אתגרי" אם זו המילה הנכונה אשמח לבחון מה מגיע לך אבל אני חייב לקבל הרבה יותר מידע רפואי תוכלי לשלוח לי סכום רפואי במייל [email protected] ואם תרצי להפגש איתי זה גם אפשרי באמת מקרה נדיר ומחעניין

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד