מימון ביטוח בריאות פרטי להורמון גדילה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

10/02/2013 | 21:37 | מאת: rachel

שלום רב, בני בן ה12.5 מקבל הורמון גדילה החל מגיל 9, בשל קומה נמוכה. בבדיקות רפואיות אובחנה רמת הורמון גדילה בגבול התחתון ביותר של הנורמה . קופת החולים משתתפת במימון התרופה לפי אישורים של 29 ג וביטוח "זהב". כאשר פנינו בעבר לחברת הביטוח הם דחו את הבקשה שלנו להשתתפות בשל הנימוק שISS אינו מחלה. וכי הטיפול הוא "קוסמטי". לפני קבלת הטיפול בני היה מתחת לעקומה הכי נמוכה וכן בשנה שלפני הטיפול גבה פחות מ3 ס"מ בשנה. פערי הגובה הובילו למצוקה רגשית וחברתית ורק בשנתיים האחרונות הבטחון העצמי שלו החל להשתפר. אני אשמח לקבל את המלצתכם לגבי ערעור על החלטת הביטוח הרפואי הפרטי. אוכל לשלוח מסמכים רפואיים, עקומות גדילה ותוצאות בדיקות על פי כתובת מייל שתשלחו לי. כמו כן, בהתוויות של התרופה בארצות אחרות (כמו ארה"ב) מופיעה ומקובלת ההתוויה של בני, וכן זה אחד הקרטיריונים המופיעים בפוליסת הביטוח שלנו- בנוגע לתרופות שאינן בסל. תודה!

רחל שלום, האם כוונתך לביטוח פרטי או לביטוח משלים (שב"ן) מסוג מכבי מגן זהב או לאומית זהב?

11/02/2013 | 10:51 | מאת: rachel

כפי שכתבתי בכותרת - המדובר בביטוח פרטי. תודה

06/03/2013 | 00:33 | מאת: Rachel

ביטוח בריאות פרטי

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד