פגיעה בעור בעקבות רטאויט

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

27/11/2016 | 22:23 | מאת: סמדר

שלום דר" ברצוני לדעת אני בת 40 קיבלתי מהרופאה מרשם לרטאויט לבקשתי מרחתי ופניי נחרבו בסהכ 2 שימושים ואחרי כוויות אדמומיות יובש קרעים בעור מרחתי ים וזלין כמובן הפסקתי אך מה שגרוע מכול כי הכויות עברו זה החורים שנהיו לי בפנים נהיו לי נקבוביות מורחבות אם מייקאפ שהיתי רגילה נראה חורים ביאוש היה לי עור מדהים רציתי לשפר קמטים נהיה לי חורים האם העור ישתפר בהמשך והנקבוביות יסגרו יש לי ים תמונות אם מייקאפ העור היה חרסינה ואם לא איזה טיפול מטפל בלסגור או לנקות חורים בפנים כדי לחזור למה שהיתי ממש מתביישת היום מבחורה נאה מאוד נראית רע אשמח לתשובה ועזרה אני שבוע אחרי העור לא אדום אבל חורים ויבש שמתי טונות לחות תודה

03/12/2016 | 14:55 | מאת:

שלום סמדר רטאויט או רטין היא משחה על בסיס ויטמין A הניתנת לאקנה,החלקת העור,פיגמנטציה,קמטים ,המטרה ליצור קילוף מתון יש מקרים שהתגובה היא קילוף אדמומיות . בדרך כללאין תופעות לוואי מסוג אלו שאת מציינת ,ממליצה בדיקת עור נוספת אצלעוד מומחה לראות איך אפשר לעזור לך.

07/12/2016 | 11:25 | מאת: Smadar Bozaglo

תודה על התשובה אבל מה עכשיו אם זו תופעה שלא מוכרת ...שנהיו נקבוביות פעורות כמו חורים האם מה לפנות לרופא עור יש טיפול לזה אין מה לעשות האם פילינג שטחי מעלים נקבוביות או איזה טיפול כי לא יכולה להאמין למה שקרה לי דר אלמן בבקשה עזרה למי ומה יכול ליצור כעת עור חלק וגם למה לא רושמים את הנזקים האפשריים ...לא רק יובש ואדמומיות זה לחלק הורס את הפנים ממתינה ממש לתגובתך תודה סמדר