סימן לאחר הורדת נקודה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

21/08/2016 | 15:23 | מאת: בן 26

שלום, לפני כשבועיים וחצי הורדתי מעין שומה קטנה מהבטן שיצאה מספר חודשים קודם לכן. רופא העור אמר שהיא לא מסוכנת אבל היא הציקה לי וגירדה אז ביקשתי בכל זאת להוריד אותה והוא הוריד לי באמצעות חיתוך. עכשיו, כשבועיים וחצי לאחר מכן, הפצע נסגר אבל במקום החיתוך נוצרה מעין בליטה קטנה בצבע אדום, ונראה שזה לא הולך לעבור. אמנם זה כבר לא מציק לי פיזית כמו השומה אבל ויזואלית זה יותר בולט לעין. רציתי לדעת אם זה הולך לעבור בקרוב, או שיש איזו דרך להעלים את זה? תודה מראש.

24/08/2016 | 06:58 | מאת:

סימן לאחר כריתה של נגע הוא חלק מריפוי . ממליצה לשאול את הרופא המטפל מה ההנחיות ואם יש מקום למריחה של חומר המאיץ ריפוי בשלב זה .

25/08/2016 | 14:40 | מאת: ב 26