נגעים בפניו שלאבי בן ה84

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

06/08/2016 | 10:06 | מאת: רן

רפואת עור ואסתטיקה נגעים בפניו של אבא שלי בן ה84 רן 05/08/16 | 21:08 שלום מצורף בקישור צילום פצעים על פניו של אא שלי בן ה84 אבא ביקר אצל רופא שקבע שיש להסירם בניתוח בהית חולים האם ניתן להמנע מניתוחים אלה? צילומים בקישור תודה רבה https://drive.google.com/folderview?id=0B6tk4lEgrcFMWGM4STZva2RpV3M

07/08/2016 | 12:13 | מאת:

לא ראיתי את התמונות כי לא נפתח לי הקישור ! לגבי נגעים אם הם טרום סרטניים שיעשה את הטיפול מומחה עור או פלסטיקה עם התמקצעות בשיטת מוז . או אם אין אפשרות לכירורגיה אז אולי הקרנה לאזור .