טיפול פוטודינמי כתמי שמש

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

27/06/2015 | 09:40 | מאת: גלית

שלום רב! שמי גלית ולפני כ10 שנים לקחתי רואקוטן לטיפול באקנה. בעקבות חשיפה לא מבוקרת לשמש, כוויות והתקלפויות רבות נוצרו לי בכתפיים והמחשוף כתמי שמש דמויי נמשים. הדבר כמובן מפריע לי מאוד מבחינה אסטטית. האם ניתן להסירם באמצעות טיפול הפוטודימי וכן האם טיפול זה כלול בסל של מכבי? תודה :)

27/06/2015 | 10:56 | מאת:

ניתן לטפל בכתמים באמצעות IPL או טיפול קילוף אחר , לא פוטודינמי , זה טיפול לנגעים טרם סרטנים . כתמים מתבהרים גם אם לא נעלמים לגמרי . מכבי לא נותנת שירותים אסתטיים .