כוויה דרגה 2

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

29/03/2015 | 17:43 | מאת: שני

שלום, לפני כשלושה חודשים נכוויתי בירך העליונה מתה רותח כוויה בדרגה 2 5*8 ס"מ. טופלתי במיון ואח"כ הייתי במעקב עד שהכוויה נסגרה הפלסטיקאית בקופה (שראתה אותי שבועיים וחצי לאחר המקרה) אמרה לי שהטיפול היחיד הוא מריחת שמן+הימנעות מחשיפה לשמש במשך שנה ושלמרבה הצער תשאר לי פיגמנטציה לנצח. כרגע, אחרי 3 חודשים נראה שהעור משתקם יפה אך עדיין רואים הבדלים בגוון העור (חלק מהשטח חום בהיר וחלק בהיר מעט משאר העור ברגליים). האם יש מה לעשות עם זה? האם באמת תשאר לי פיגמנטציה לנצח? ובעניין החשיפה לשמש- אני יכולה ללכת לים עם מסנן קרינה או שחייבת לכסות את האיזור בבגדים? תודה!

03/04/2015 | 16:27 | מאת:

שלום שני אני חושבת שהאבחנה של הפלסטיקאי מדויקת ,בהחלט קורה שהעור מחלים יפה עקב יכולת ריפוי , והבדל בצבע יישאר בכל מקרה .