הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

25/05/2014 | 23:45 | מאת: גלי

שלום אני מטופלת כבר 3 שנים במכשיר לייזר בשם וקטוס של חברת פלומר ללא הגבלה על ידי קוסמטיקאית ולא רופא. האם המכשיר הזה הוא לייזר? ואין שינוי ולא רק זה ,אלא שהשיער צמח לי בצורה גברית ופראית במיוחד בגב עליון שערות טרמינליות שחורות. אני לא מבינה למה הבטיחו לי הבטחות ,אבל אם המכשיר הוא באמת לייזר הוא אמור להוריד את השיער ולא להצמיח. למה זה קרה לי? ומה אני אמורה לעשות? כבר לא הולכת לטיפולים מהכאבים ומהנזקים.

29/05/2014 | 08:25 | מאת:

מכשיר שנמכר לקוסמטיקאית הוא לא לייזר , יש מכשירים שונים בשוק וכדאי לשאול בחברה. שיער למרות טיפול יכול להמשיך לצמוח על רקע של שינוי הורמונלי או מטבולי ץ אין הסרת שיער לצמיתות יש הפחתה אמת , ולעתים נדרשים טיפולים רבים . אולי כדאי לפנות למרכז נוסף להתייעצות במקביל לבדיקה הורמונלית אצל הרופא משפחה .

31/05/2014 | 23:47 | מאת: גל

עשיתי בדיקות הורמונליות הכול תקין. ממה זה יכול להיות?