לייזר להסרת כתמים ושיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

16/02/2017 | 15:39 | מאת: בר

שלום רב, איזה לייזר יותר מתאים להסרת שיער בכתף שצמח מעל הבקרס נבוס? Lightsheer או gentel maxpro? ובאזור הפנים לכתם קפה עולה- מתאים יותר לייזר ruby או picoway? הכתמים חומים,שיער שחור. גוון עור באופן כללי יחסית בהיר. האם ידוע לך בספרות הרפואית על לייזר ספציפי או טיפול אחר שמניב תוצאות טובות להבהרת הבקרס נבוס? הבנתי שזה כתם עיקש. תודה רבה.

22/02/2017 | 19:57 | מאת:

שומה ע"ש בקר היא שומה מולדת למרות שגדלה בגיל ההתבגרות . ניתן להסיר שיער בלייזר או IPL , צריך להבין שמכונות לא עובדות לבד ולכן המטפלת שמפעילה עובדת לפי פרמטרים ברורים . השיער יהיה דליל אך לא יעלם. לגבי הכתם מקומו במרחב של העור מאד עמוק ולכן יתבהר באמצעות IPL או לייזר יעודי לכתמים..