קעקוע ומחלת הויטיליגו האם אפשרי?

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

31/01/2017 | 11:23 | מאת: ניכה

בני בן 19 מגיל 8 עם ויטיליגן עבר שנתיים פוטותרפיה. המחלה נעצרה ונותרו מספר כתמים שלא נעלמו. כעת בני רוצה לעשות קעקוע ואני שואלת אם זה בסדר? אפשרי? האם מותר לאדם עם ויטיליגו לעשות קעקוע? האם בעקבות הקעקוע יתכן והויטיליגו יתפרץ שוב? תודה על תשובתך. ניכה

31/01/2017 | 12:53 | מאת:

אין קשר בין ויטיליגו וקעקוע . ממליצה להיות זהירים מאד עם קעקועים במיוחד באזורים הבהירים של העור . ויטיליגו היא מחלה אוטואימונית והמלצה שלי לא לעשות קעקועים

31/01/2017 | 12:53 | מאת:

אין קשר בין ויטיליגו וקעקוע . ממליצה להיות זהירים מאד עם קעקועים במיוחד באזורים הבהירים של העור . ויטיליגו היא מחלה אוטואימונית והמלצה שלי לא לעשות קעקועים