סימני מתיחה בזרועות וביריכיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

17/01/2017 | 01:17 | מאת: בת 18

שלום, אני בת 18,יש לי עודף משקל (10 קג מיותרים לערך). בשנה או ב3/4 שנה האחרונה העלתי כ10 קילו. בהתחלה הופיעו לי סימני מתיחה בזרועות בצבע אדום סגול ומאוחר יותר גם ביריכיים פסים קטנים באורך של סמ גם אדומים סגולים. מביך אותי מאוד ללבוש חולצות קצרות או בגד ים. רציתי לשאול אם אני מרזה 10 קילו בתוספת של אימוני כושר של פעמיים בשבוע עם מאמנת, האם הסימנים ייעלמו? כלומר האם יכולים להיעלם או טיפה לדהות ופחות לבלוט כתוצאה מהרזיה?

17/01/2017 | 10:29 | מאת:

סימני מתיחה הם קרע של האלסטיקה בעור . הם לא נעלמים אך יכולים להיות מעודנים בשילוב של משחות כמו רטין A , וסטריה . טיפול 6 חודשים ץ ממליצה בדיקה של רופא עור .

05/02/2017 | 00:41 | מאת: מניסיון

היי, מניסיון הצבע האדום נעלם ואז הוא יהיה שקוף. זה לא ישנה אם תרזי כעת או לא זה כבר נוצר. לי נוצר שהייתי בת 18 ועליתי במשקל במהרה היום אני בת 40 ולא רואים כלום. גם לא פסים שקופים. בהצלחה