שאלה בנושא רוזיצאה בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

16/01/2017 | 09:51 | מאת: עדי

אני אחרי חודשיים של טיפול במינוציקלין ואתמול קיבלתי אותם לעוד חודשיים נוספים. הרופא אמר שהתוצאות הן של 70%. הוא גם אמר שיש כאלה שזה לא חוזר להן... היה לי קשה להבין את זה אחרי הזוועות שקראתי באינטרנט ושזה כביכול מחלה כרונית...האם זה נכון שיש כאלה שיכולות להיפטר מזה לתמיד? האם יש סיכוי במחלה זו שהפנים יכולות לחזור למצב הקודם שלהם? תודה

16/01/2017 | 23:08 | מאת:

רוזצאה היא דלקת של בלוטות החלב בפנים , צידי האף , ומרכז הפנים. היא נחשבת כמחלת עור כרונית עם תקופות של החמרה בעקבות מתח , מזג אויר, קוסמטיקה ועוד. הטיפול משולב באמצעות קרם ואו תרופות בבליעה . ממליצה לקבל חוות דעת נוספת , בדיקות דם , ובדיקה לחיידק שנקרא דמודקס.