דחוף בבקשה לענות לי

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/11/2011 | 22:21 | מאת: סובל

הי אני גבר בן 34 סובל מכאבי גב תחתון כבר חצי חצי שנה לאחר CT גב תחתון בלט דיסק L5-S1 בנוסף כאבים ממושכים בירך שמאל מפוזרים גם למפשעה וישבן מצד שמאל עשיתי מיפוי עצמות כל גופי אשר התשובה היא 1-נצפתה קליטה מוגברת קלה בקרסול ועקב שמאל 2-לא נצפו ממצאיםפתולגיים משמעותיים בעצמות 3-לסיכום שינוי נחוונים או טראומטיים קלים מה יכול להיות כאב כזה ולמה במיפוי לא רואים הבלט דיסק שתואר בCT והאם אולטרא סאוונד היא בדיקה מעל המיפוי עצמות והאם יכולם לראות במיפוי עצמות אם יש משהו חריג תת עורי ? האם כדי לעבור אולטרא סאוונד נוספת כי לי נמאס מהכאבים הנל אבקש עזרתכם הדחופה בבקשה אני מציין שהכאבים מחמירים יותר בישיבה על הישבן ובשכיבה על הגב או על הצד שמאלי

21/11/2011 | 10:35 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה חשיבות רבה לחוות דעת רפואית נוספת. זהו תהליך שמטרתו לברר את הסיבה לכאבים ולראות אם יש דרך שניתן לעזור. מדובר על תהליך רפואי מסודר הכולל שיחה, בדיקה, עיון בממצאי הדמיה ומעולם דבר כזה לא יכול היה להתבצע בכתב. כל דעה שתתקבל דרך העיתון או הפורום היא מאד בעייתית היות ולכותב הדעה אין כלים חשובים ובסיסיים מה רוצים לאמר? אם אדם צריך חוות דעת רפואית נוספת עליו לבצע את ההליך המסודר ללא קיצורי דרך.... בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים