כאב בכתף

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

26/09/2011 | 10:35 | מאת: ריבה

שלום רב, בת 62, לאחרונה סובלת מכאבים בכתף ימנית, בעקר בבוקר. תוצאות U.S כתף: מודגם מעט תפליט סביב LBT מקורב בכתף ימנית. בACJ של הכתף הימנית מודגם ממצא נוזלי בקוטר 3 ממ, יתכן GANGLION CYST אין ממצא חריג ב-LBT , א נראו הסתיידויות. אודה לכם על ההסבר מה משמעות הממצאים. בברכה, ריבה

02/10/2011 | 11:18 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לריבה שנה טובה כמו שכתבנו פעמים רבות לבדיקת הדמיה יש משמעויות רבות. מה שחשוב הנו הקונטקסט המתאים. הרופא בוחר את המשמעות הרלוונטית מההדמיה לאחר שהוא שואב פרטים מסוימים מסיפור החולה, בודק אותו, מעיין בצילומי רנטגן ואז מבין מה המשמעות של ההדמיה המורכבת המתוארת בברכה דר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים