ניתוח להארכת גפיים (רגליים)

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

01/09/2011 | 11:59 | מאת: בן 27

שלום אני בן 27 גובה 1.64 1.רציתי לדעת יותר על הפרוצדורה של הארכת רגליים למטרות קוסמטיות האם ניתן לבצע אותו בגילי ומה כל ההשלכות שלו זמן ריפוי עד להחלמה מהירה, סיכונים וכו'. 2.האם יש חידושים בתחום והניתוח אינו קשה כבר כמו בעבר? 3.האם התוצאה הסופית נראית טבעית? כי רגליים מתארכות כאמור ביחס לשאר הגוף שנשאר באותו הגודל. 4.כמה סטנטימטרים נוספים אוכל להשיג באופן שישאר פרופורציונלי לגודל שאר הגוף שלי?

12/09/2011 | 09:39 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה אמנם הפורום לא מיועד לתחום זה של שאלות אבל חשוב כן לענות. אלו השאלות שאתה חייב לשאול מול מומחה בתחום זה לאחר שבדק אותך. התשובות כל כך ספציפיות, כל כך תלויות בסיבות לקומה קצרה, שכל דרך אחרת כולל פורומים עשויה להטעות אותך למסקנות שגויות בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים