המשך שאלה רקמות חיבור-רכות

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

07/08/2011 | 08:48 | מאת: נועה

לד"ר שלום האם הרקמות האלה מייצבות את מפרק הסקרואיליק? ואם לא מה מאיברי האגן אחראי על ייצוב מפרק סקרואיליק? אני כבר שנה נופלת בין הכסאות בגלל חוסר יציבות במפרקי האגן ואף רופא לא יודע איך לעזור לי הכל התחיל מנפילה אין שברים אבל יש חוסר יציבות ממשי שאני מרגישה את מפרק הירך-סקרואיליק מסתובב זאת הרגשה מפחידה ולא נעימה כלל אפילו בפזיותרפיה לא מבינים את הבעיה יש מישהו שכן מבין בבעיה הזאת?

15/08/2011 | 07:58 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לנועה שלומות ככלל, שום דבר אינו כפי שהוא נראה. אותו סימפטום של 'סיבוב' שאת חשה עשוי להיגרם מסיבות רבות ושונות חלקן בתחום האורתופדיה וחלקן אחרות. מכתבך הנוסף מחזק את ההרגשה שאת צריכה הערכה מחודשת של הבעיה בהסתכלות רחבה. כפי שכתבתי, את זקוקה לחוות דעת רפואית מקיפה נוספת. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים