בבקשה שאלה על רקמות רכות/חיבור

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

04/08/2011 | 10:06 | מאת: נועה

עברתי סיטי אגן ואתמול הייתי אצל האורטופדית היא אמרה לי שאם עושים בירור לאגן בודקים את הכל ולי בבדיקה רשום טומוגרפיה ממוחשבת לאיזור הסקרום ועצם הזנב לא מצויין רקמות רכות או רקמות חיבור. האם עליי לבקש ממנה סיטי לאזור של רקמות חיבור?אני סובלת בעקבות נפילה באזור העכוז מחוסר יציבות של המפרקים אני מרגישה את זה פיזית ולא יתכן שהכל בסדר בעוד שאני מרגישה את חוסר היציבות באזור וקשה לי ללכת אשמח מאוד לתשובה

04/08/2011 | 12:05 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לנועה שלום ממכתבך עולה שאת פשוט צריכה חוות דעת רפואית נוספת הכוללת בדיקה ועיון בבדיקות ההרדמה בברכה דר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים