האם אפשר רק לנטרל הכאב?

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

23/06/2011 | 21:50 | מאת: שי בר

הנני סובל משחיקת סחוס קשה במפרק הירך עד כדי שקשה לי לדרוך על הרגל. למדתי ששה קורה בעקבות דלקת שנוצרה במקום של השחיקה. האם ניתן לטפל רק בדלקת (כדי להפסיק הכאבים) ללא החלפת המפרק. האם מישהו נתן דעתו על כך שהבעיה במפרק שחוק זה בעיקר הכאב העז

26/06/2011 | 12:15 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה אכן כאשר המפרק שחוק קיימת תגובה דלקתית כואבת והטפול בנוגדי דלקת עשוי לעזור. כאשר שום טיפול לא עוזר והירידה באיכות החיים קשה ישנה אפשרות לעזור בניתוח של החלפת הברך. הניתוח מטרתו אחת: להפסיק כאב. אם היתה דרך אחרת היינו משתמשים בה מכבר.... בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים