שאלת תם בנושא מפרק

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/06/2011 | 12:56 | מאת: יונית

שלום כתוצאה ממה מופיע דלקת במפרק הירך? האם יתכן שנקעתי את קרסול ימין וקפצתי שבוע על רגל שמאל, זה עלול לפגום ולגרום דלקת במפרק ימין? תודה יונית

23/06/2011 | 14:31 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

ליונית שלום ישנן סיבות רבות לדלקת במפרק וניתן לתת הרצאות שלמות בעניין. יש מקצוע שלם של מומחים לדלקת מפרקים (ראומטולוגים) כך ששאלה זו מקיפה תחום ענקי של תשובות לכן ניתן לענות לאדם ספציפי. לבדוק אותו ואז לאותו אדם לתת את ההסבר הרלוונטי אליו. לאמר לו מה הביא לדלקת המפרקים אצלו בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים