עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

21/06/2011 | 02:07 | מאת: יונית

שלום עקב כאבים בפרק הירך (בדרך כלל בזמן הליכה ) נשלחתי למיפוי שתוצאותיו הן: קיימת קליטה דיפוזית מוגברת במפרק,קיים רושם שהקליטה בעיקר באזור האצטבולום,אך כוללת גם את הטרוכנטר הגדול והקטן. הממצא במפרק הירך מתאים לתהליך ארטריטי פעיל בבקשה! האר את עיני מה אומר הדבר? האם אני חייבת לעבור ניתוח, או שיש טיפול אחר? הכאבים הם בהליכה בלבד, לא בישיבה ולא בשכיבה תודה תודה ממתינה לתשובה (הביקור אצל הרופא, נקבע רק לעוד חודש..) יונית

23/06/2011 | 14:29 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה במילה 'ארטריטיס' הכוונה לדלקת במפרק. כדי לענות על שאר השאלות חייבים לבדוק אותם, לעיין בצילומים, להבין את משמעות הבעיה ואז לדעת לענות אם יש מצב שרלוונטי לניתוח אם לאו בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים